Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Koronavirus

A DRV Zrt. a jelenlegi alakulásához igazodva egyes, korábban felfüggesztett, ügyfélkapcsolattal járó tevékenységét újraindítja (csatornabekötés átvétel, szakfelügyelet biztosítása, hálózatdiagnosztika, külső megrendelésekre végzett laborvizsgálatok), amelyről széles körben kívánja tájékoztatni a felhasználókat!

 

ÚJRA VÉGEZZÜK EGYES KORÁBBAN FELFÜGGESZTETT TEVÉKENYSÉGEINKET.

.................................................................................................

FELHÍVÁS

Balatonfőkajár Község önkormányzata felmérést indít annak megállapítására, hogy a településen hány olyan fogyatékos személy él, aki a veszélyhelyzet időszakában támogatásra szorul.

Az önkormányzat felhívja az otthonukban élő, balatonfőkajári fogyatékos személyeket (törvényes képviselőiket), hogy amennyiben a járványügyi helyzettel összefüggésben segítségre van szükségük, vagy később ilyen helyzet előállhat, minél előbb vegyék fel az önkormányzattal a kapcsolatot, hogy adott esetben a segítség gyorsan megszervezhető legyen.

Felhívja az otthonukban élő fogyatékos személyek családtagjait, továbbá a környezetükben élő személyeket, hogy segítsék elő a kapcsolatfelvételt, tájékoztassák az érintetteket ennek a fontosságáról.

Az önkormányzat  a  bfkpolghiv@vnet.hu e-mail címen, vagy a 06-88-483-181-es telefonszámon érhető el.

 

Balatonfőkajár településhez legközelebb álló MEOSZ (Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos szövetsége) tagszervezet neve, elérhetősége:

Egyesület:

Vezető:

Cím:

Telefonszám:

E-mail:

Mozgássérültek Aktív Egyesülete

Müllerné Végh Beáta

8200 Veszprém, Kengyel u. 26/A

06 20 977-3550

zsolt.mesterházy@gmail.com

Mozgássérültek Várpalotai Egyesülete

Kalmár Józsefné

8100 Várpalota, Felsőmajor u. 5.

06-30-519-3081

kalmaranci@gmail.com

 Mozgássérültek Veszprém Megyei Egyesülete

 Hegedüs Józsefné

8200 Veszprém, Budapest u. 16. 

 06-30-970-8409

 vmme81@gmail.com